Pobjednička pjesma “Da bimo i k letu” s MIK-a dobila videospot!

131

Pobjednici Melodija Istre i Kvarnera – MIK-a 2021. u službenom videospotu za pjesmu ”Da bimo i k letu” diljem Kvarnera putuju u Duletovom legendarnom ”Stojadinu” i kušaju najbolja kvarnerska vina. Spot je snimljen u Kastavskoj „peknjici“ i u vinariji Plovanić, a u spotu se pojavljuju vina članova Udruženja Vina Kvarnera.

Robert Pilepić, svestrani autor, glazbenik i tekstopisac s opusom od gotovo 700 kompozicija, za svoju pjesmu “Da bimo i k letu”, ovogodišnju pobjednicu Festivala MIK,  povodom snimanja novog video spota izjavio je: “Ovo je bio pravi trenutak za snimanje i promociju video spota “Da bismo i k letu”, jer pjesmu možemo povezati s krajem jedne i početkom iduće, nove godine. I sjetiti se svih lijepih trenutaka u prošloj  i poželjeti da se oni ponove i u novoj godini, a čim prije zaboraviti one ružne koje smo osjetili u godini koja odlazi.  Na kraju svake godine brojimo novu, koja je pred nama i uvijek želimo da dobre stvari, događaji i dragi ljudi ostaju uz nas i dalje, i to je ono “Da bimo i k letu…”

Podsjetimo, “Da bimo i k letu” izvode Nevia Rigutto, Duško Jeličić, Tamara Brusić i Mauro Staraj, popularno prozvani „domaća ČAbba“, dok je riječi i glazbu napisao Robert Pilepić, a aranžman Mauro Staraj. Za video režiju i montažu zaslužan je Igor Modrić, spot je snimio Robert Kalčić. Za produkciju spota zaslužni su i sponzori: Kvarner Wines i Žarko Stilin Belac, Vjenčanice Biba iz Rijeke, a spot je snimam u OPG Plovanić vina u Kastvu.

L.B.

Komentari