Modular Home Expo: Pronađi savršeni dom na izložbi montažnih kuća!

118
modular homes expo

Od 4. do 7. svibnja 2023. od 10:00h do 20:00h održava se Modular Home Expo u prostranom i modernom prostoru Arene, smještenom na praktičnoj i dostupnoj lokaciji.

Izložba montažnih kuća prva je europska izložba koja predstavlja modularne i montažne kuće i druga po veličini u svijetu. Po prvi puta se u Europi okupljaju najbolji proizvođači u industriji radi povezivanja, razmjene ideja i predstavljanja najnovijih proizvoda potencijalnim kupcima i entuzijastima za montažne kuće.

Modular Homes Expo 2023 jedinstvena je i informativna manifestacija čiji je cilj educirati i nadahnuti posjetitelje kako stvoriti održivu budućnost izgradnjom zelenih, energetski učinkovitih i samodostatnih montažnih kuća i smanjiti potrošnju energije.

Montažne kuće brže i jeftinije se grade od tradicionalnih kuća, dok u isto vrijeme imaju visokokvalitetne materijale i dizajn. Također pružaju bolju energetsku učinkovitost i značajke održivosti.

Montažne kuće su 20% jeftinije, štede do 30% energije, a izgrađene su u 16 do 31 tjedana što je 30% do 50% brže od tradicionalne gradnje.

Za posjetitelje koji dolaze u grupama postoji opcija Grupnih ulaznica: 3,00 EUR (22.6 kn) po ulaznici – paket od 10 ulaznica, a karta za jednog posjetitelja je 10 EUR.

Komentari