Veslajmo za one koji ne mogu: Antonio Bujačić prošle je godine veslao od Lošinja do Raba za vrijedne ciljeve. Ove godine priča se nastavlja

689
antonio bujačić

Prošle godine Lošinjanin Antonio Bujačić veslao je od Lošinja do Raba kako bi sakupio 33.500 kuna za Udrugu “Ruka u ruci” iz Malog Lošinja i Udrugu “Pinokio” na Rabu, koje se bave djecom s poteškoćama u razvoju i invaliditetom. Riječ je o humanitarnoj akciji “Veslajmo za one koji ne mogu”.

Ove godine priča se nastavlja. Naime, Antonio Bujačić ove će godine za hvalevrijedne ciljeve veslati od uvale Mrtvaška na jugu otoka Lošinja do Morskih orgulja u Zadru. Udaljenost od te dvije lokacije je 43,60 milja, a kako bi se isti prošao potrebno je 25.036 zaveslaja. Jedan zaveslaj = 1 euro. Bujačićev put bi ukupno trajao između 12 i 14 sati s pauzama.

Antonio Bujačić na put će se otisnuti u subotu, 29. srpnja u 2 sata ujutro, a na cilj bi trebao stići oko 15 sati. Sav prihod namijenjen je za Udrugu “Ruka u ruci” iz Malog Lošinja te Udrugu “Mali Princ” iz Zadra koja se bavi razvojem djece s Down sindromom te ih ujedno priprema za prvenstvo u Turskoj u ožujku 2024. godine.

“Tko je voljan pomoći i uplatiti, to može učiniti na žiro račun Udruge “Ruka u ruci” koja će kasnije podijeliti sredstva zajedno s Udrugom “Mali Princ” iz Zadra”, govori nam Antonio Bujačić, a to možete učiniti na sljedeći broj računa:
Udruga “Ruka u ruci” (Mali Lošinj)
HR 5424070001100056293 
veslajmo za one koji ne mogu

Komentari