U Rijeci otvorena Crobasa – novi street food koji nudi domaće meso s roštilja

227

U Rijeci, na adresi Pod Kaštelom 6, danas je otvoren novi street food pod nazivom “Crobasa”.

Crobasa kobasice stvara u vlastitoj proizvodnji, a isključivo od sirovina hrvatskih farmi i dobavljača. Kako kažu, kobasice proizvode od čistog mesa, bez dodataka bilo kakvih pojačivača okusa i boja.

“Crobasa nudi jela s kobasicama spravljenih po vlastitoj recepturi. Namirnice koje koristimo u proizvodnji su isključivo domaćeg podrijetla, sa svježim začinima i prilozima. Namirnice koje koristimo u proizvodnji i za priloge, svakodnevno nabavljamo svježe. Sve skupa objedinjeno u svježe pecivo ostavlja poseban dojam i originalnost. Receptura kobasica je unikatna i originalna. Koristimo jako puno različitih začina u našim smjesama.
Kod stvaranja okusa vodili smo se najviše vlastitim vizijama i željama, ali i recepturama naših predaka gdje smo uspjeli oživjeti ta neka davna vremena na moderan način koji jednostavno morate probati,” ističu iz Crobase.

 

Radno vrijeme Crobase je od 10 do 20 sati, subotom od 11 do 21 sat. Uskoro će biti omogućena i dostava putem Wolt aplikacije.

 

L.B.

Komentari