Tower Center Rijeka kreće u obnovu!

184

Preuređenje, osvježenje i modernizacija Tower Centra Rijeka, koje je po fazama krenulo još 2018. u fokusu će biti i ove godina. Početkom 2022. godine Tower ulazi u novu fazu renoviranja koja će trajati do kraja svibnja. Nakon 15 godina od otvorenja, počinjemo sa zamjenom podne i zidne keramike na hodnicima Centra što će centru dati neku novu vizuru i potpuno novi sjaj. Navedeno preuređenje predstavlja značajan, velik i izazovan zahvat u kojem će biti zamijenjeno preko 10.000 m2 pločica. Vjerojatno će biti izazovno u pojedinim trenucima, no istinski vjerujemo u konačni rezultat, osvježen, ugodan i moderan Centar. 

Veći dio radova odvijat će se u neradno vrijeme Centra, no dio tihih radova odvijat će se u radno vrijeme Centra, kako bi čim prije Tower Center Rijeka dobio novo ruho. Radovi će biti organizirani tako da će sve trgovine cijelo vrijeme trajanja radova biti otvorene. Radovi započinju na 2. katu, a odvijat će se prema sljedećem okvirnom planu:

  • 2.kat                siječanj/veljača  2022
  • 3.kat                  veljača/ožujak 2022
  • 4.kat                  ožujak/travanj 2022
  • 1.kat , -1 i -2     travanj/svibanj 2022
  • 5.kat                travanj /svibanj 2022

Također, radi rekonstrukcije poslovnog tornja kupolni lift privremeno neće voziti do razine + 6, pa se mole svi posjetitelji da koriste alternativne pravce (zapadni liftovi ulaz/izlaz iz garaže, vertikala 5. kat – ulaz/izlaz krov 6. kat).

Sve posjetitelje, poslovne partnere, zaposlenike unaprijed molimo za razumijevanje i strpljenje te se nadamo da će uskoro Tower Center Rijeka zasjati u novom sjaju.

L.B.

Komentari