Splićanin nestao u Beogradu, oglasila se i srpska policija

129
Izvor: MUP

Splićanin Matej Periš na Staru je godinu nestao u Beogradu gdje je otputovao s prijateljima koje poznaje cijeli život. Posljednji put ovaj je 27-godišnji mladić viđen u noćnom klubu u Beogradu, a nosio je crnu majicu, traperice i crne tenisice s bijelim džonom. Visok je 188 centimetara te je diplomirani ekonomist. Mladić se nije javio i isključen mu je mobilni telefon.

Mateja Periša snimile su nadzorne kamere kako se kreće ka stepenicama koje se spuštaju prema jednoj splavi u 2:30 sati. Njegov otac Nenad Periš, inače međunarodni vaterpolski sudac, otputovao je u Beograd kako bi pronašao svog sina. “Muče me neke dileme: ispred kluba i u klubu nema nikakvih tragova krvi, kose ili bilo čega što bi ukazivalo na sukob. Nije mi jasno da nitko od osoblja Gotika nije vidio kada je i gdje je otišao moj sin. Apsolutno ništa, kao ni gosti koji su bili ispred kluba. Tučnjave nije bilo, nikakvog incidenta, a Mateja nema. Izuzete su sve kamere u Gotiku i na okolnim objektima i putovima, koje se sada pregledavaju, valjda će one otkriti nešto”, nada se Nenad Periš, a prenosi Index.

Jedan prijatelj na YouTubeu je objavio kratki video ispred kluba u kojem je mladić posljednji put viđen.

“Nije on mali. Nije njega mogao jedan čovjek nekako spremiti u džep i negdje ga odnijeti. Ili eventualno nikad nije izašao iz kluba i pospremili su ga u neki podrum. Može se saznati tko radi u klubu”, govori na snimci prijatelj Mateja Periša.

“Policijski službenici od trenutka prijave o nestanku u skladu sa zakonom poduzimaju sve mjere i radnje u cilju pronalaska nestalog mladića. U potragu za M. P. uključeni su policijski službenici iz više organizacijskih jedinica Ministarstva unutarnjih poslova”, navodi se u priopćenju MUP-a.

Ako imate informacije o Mateju Perišu, javite ih u najbližu policijsku postaju ili na broj telefona 192.

L.B.

Komentari