Aktualni prvaci Hrvatske izborili su pravo nastupa, a kad su dobili pozivnicu organizatora, odlučili su otputovati u Rusiju. No neće im biti lako, za organizaciju puta potrebna su im sredstva, sredstva koja nemaju, pokrenuli su crowdfunding kampanju.

“Veličina nije uvijek bitna! Ovaj mali klub se bavi velikim stvarima, a upravo ćemo još jednom podići ljestvicu! Hrvatski akademski rugby klub “Mladost” je prvi i najstariji ragbi klub u Hrvatskoj, osnovan 1954. u Zagrebu. Sportski park Mladost je naš dom i baza za ostvarivanje svih naših ciljeva i snova. Ponosni smo na sva postignuća koja smo ostvarili tijekom godina, kako na ragbi igralištu, tako i razvojem društva van terena. Nažalost, naša nas veličina ponekad sputava, naročito naš maleni budžet. Unatoč svim preprekama uspijevamo rasti i stvarati okolinu u kojoj prevladava pozitivna energija.

mladost

Kao trenutni prvaci Hrvatske u ragbiju 7, HARK Mladost i svi njegovi navijači su bili oduševljeni pozivom na Europsko Klupsko Prventsvo u ragbiju 7 u Sankt Petersburgu. Tim smo pozivom dobili priliku odmjeriti snage sa najboljim europskim klubovima. Ovakav turnir stavlja Mladost na kartu europske ragbi scene i nadamo se da ćemo postići nekoliko važnih stvari našim nastupom u Rusiji.”, poručuju Mladostaši.

Podržite ih!