Robert Ferlin o Barbari Kolar nakon “Zvijezde pjevaju”: “Prva mi je čestitala. Procijenila je krivo kvalitetu kao i prije par godina”

104

Nakon što su u showu „Zvijezde pjevaju“ pobijedili, Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca zaputili su se u obližnji kafić, no nisu previše otpustili kočnice.

„Ne osjećam se kao pobjednik. Još ne vjerujem da se to dogodilo. Rekao sam na početku da s mojim vokalnim sposobnostima, ako prođemo dvije emisije, to će biti veliki uspjeh. Mario je odmah znao s kim ima posla jer je na prvoj probi rekao: ‘Pa, ti si ovdje najgori’“, kazao je Ferlin za 24sata.

Battifiaca također ne može zaboraviti prvi susret sa svojom zvijezdom: „Nisam lažno skroman, ali pobjedu nisam očekivao, jer sam svjestan koliko moja ‘zvijezda’ dobro pjeva. Kad sam s Ferlinom prvi put ušao u studio HRT-a i poslušao ostale parove, rekao sam mu da je on najlošiji. Molili smo Boga samo da ne ispadnemo prvi. Svjesni smo da smo dobivali glasove zbog šarma, simpatičnosti i dječje zanesenosti koje možda i fali na našim televizijama. To je očito kupilo naše gledatelje. U nekom trenutku je sigurno netko pomislio da ni ja ne znam pjevati, ali stvarno znam, no prilagodio sam se Ferlinu.“ 

Ferlin je dodao: „Da šarm pali, ja bih bio okružen ženama. Ne znam što je upalilo, možda naše iskustvo s radija. Ta bliskost koju radijski voditelji imaju sa slušateljima prenijela se i na televiziju, jer da je da žiri odlučivao, mi bismo davno ispali. Možda su zaslužne gluposti koje smo izvodili, naša iznenađenja ili ipak šarm. To treba pitati one koji su glasovali za nas.“

Nesumnjivo, publiku je zabavljala i zafrkancija između voditeljice showa Barbare Kolar i Roberta Ferlina, a mnogi su se složili kako su oni dobar primjer zdravog odnosa nakon prekida. „U ovoj zemlji to očito nije uobičajeno pa ne znam je li to dobar primjer. Po meni je to jedino normalno i jedino važeće. Svađe i nasilje ne dolaze u obzir. Nakon Marija, Barbara mi je prva čestitala, i čak je rekla da je bila sigurna da mi pobjeđujemo. To nema veze što smo si mi bivši, nego je ona krivo procijenila kvalitetu, kao i prije puno godina. U subotu smo konačno uspjeli na pet minuta popričati u miru i popiti nešto žešće na tulumu,“ zaključuje Ferlin za 24sata.

Komentari