Pojavila se snimka na kojoj mladić trči Beogradom i spušta se prema Savi. Otac Mateja Periša: To je moj sin!

104
Izvor: Screenshot Alo

Novine Alo! objavile su snimke nadzornih kamera na kojima se vidi kako mladić trči ulicama Beograda, zaustavlja taksi, a na kraju pliva u Savi uz obalu pokraj Beton hale. Mladić po opisu odgovara nestalom Mateju Perišu, a njegov otac potvrdio je da se na snimkama nalazi njegov sin. Video možete pogledati OVDJE.

“Mogu potvrditi da je na objavljenim snimkama uistinu moj sin i to i na onima u gradu gdje trči i traži taksi kao i na onima kako pliva u vodi. Ja samo znam da se u klubu ništa pogibeljno nije događalo po njega, ali još uvijek ne možemo rekonstruirati što se događalo poslije i kakav je kontekst koji bi objasnio ovo snimljeno. Kada sam dolazio u Beograd imao sam loš osjećaj da se neće sve ovo dobro završiti, ali kako vrijeme prolazi, moje nade su sve veće. Nisu ogromne, prošlo je četiri dana već, ali ne kopne. Pitaju me zašto policija nije angažirala ronioce? Sava je duboka četiri-pet metara i nije to more da se prostor može ograditi, a i nije bilo neke informacije s brodova da bi bio potreban angažman ronilaca. Pohvalite sve ljude na gostoprimstvu i srdačnosti ovdje u Beogradu kao i policiju koja ozbiljno radi svoj posao”, rekao je Matejev otac za Slobodnu Dalmaciju.

Ipak, na snimkama se vidi videoznaka: 31.12. oko 1:40 sati ujutro. Podsjetimo, trag Mateja Periše gubi se u 2:30 sati. Nadalje, navodi se kako je nestali mladić imao crne tenisice, a muškarac na snimci ima bijele tenisice.

L.B.

Komentari