Pačalinka – novo mjesto u Rijeci za kreativno palačinkarenje

Početkom srpnja se u Rijeci otvorila "Pačalinka" koja nudi velik izbor slatkih i slanih nadjeva za kreiranje ukusnih palačinki o kakvima ste do sad mogli samo maštati.

2401

Početkom srpnja u Rijeci se, na adresi Erazma Barčića 1b (preko puta Erste Banke na Jadranskom trgu), otvorio novi prostor koji nudi velik izbor slatkih i slanih nadjeva za kreiranje ukusnih palačinki o kakvima ste do sad mogli samo maštati – Pačalinka!

U palačinkarnici Pačalinka si je moguće, uz malo kreativnosti, odlučnosti i bez skromnosti kad je riječ o nadjevima, u nekoliko minuta ispuniti želju, a u još nekoliko pojesti zasitan obrok prepun omiljenih sastojaka. Ponekad čuđenje izaziva činjenica da jedan obrok čini samo jedna palačinka, no ne radi se o šali kada se govori o tome da ju nije lako pojesti do kraja! Možda zvuči nevjerojatno, ali ne može svatko dokrajčiti palačinku. Originalan recept za ukusno tijesto u kombinaciji s obilnim punjenjem, u potpunosti opravdava oduševljenje dosadašnjih gostiju.

Za ljubitelje slatkoga u ponudi su dodaci kao što su marmelada, kikiriki maslac, Lino Lada, čokolada, vanilija, Nutella i voće. Osim toga, palačinku se može dekorirati orašastim plodovima, kokosom, raznim preljevima, sladoledom, šlagom ili čokoladnim mrvicama. Što se tiče slanih dodataka, u ponudi su naresci poput pršuta, šunke i kulena; sirevi kao što su gauda i mozzarella, velik izbor umaka i povrća.

pacalinka

Pačalinka se otvorila početkom srpnja, a u malo vremena nove palačinke u gradu uspjele su mnoge uvjeriti u činjenicu da ljubav ide kroz želudac. „Pancakes… Connecting people“, kažu oni koji su posjetili Pačalinku. Dođite, probajte i uvjerite se sami!

Sve novosti možete pratiti na službenoj Facebook stranici Pačalinke te na Instagramu.

Pačalinka i Teklić vode jednog sretnika ili sretnicu na palačinke! Dobitnik ili dobitnica u Pačalinku mogu povesti osobu po želji, a na izbor imaju slane ili slatke palačinke uz neograničen broj dodataka. Iznenadi curu ili dečka, frendicu, mamu, baku, brata… i prijavi se na nagradnu igru koja traje do 10. kolovoza u 14 sati (nagrada je iskoristiva do 10. rujna 2016.).

Nagradna igra je završena, a sretna dobitnica je Paola Flego! Čestitamo i dobar tek!

Komentari