Nogometaši Rijeke poraženi su od Slaven Belupa 2:4

114
nk rijeka

Nogometaši Rijeke poraženi su od Slaven Belupa 2:4 u utakmici 18. kola SuperSport HNL-a.

Rijeka je doživjela prvi poraz na domaćem terenu nakon 204 dana i utakmice protiv Dinama (1:2) prošle sezone u 35. kolu.

Rijeka je veliku priliku imala već u trećoj minuti. Pjaca je odlično gurnuo za Fruka koji je izašao, malo s lijeve strane, sam pred gol Slavena, ali udarac je otišao pored gola

Nakon žustrog uvoda, iduća prilika stigla je tek u 32. minuti. Banda je ubacio iz slobodnog udarca, Dilaver pucao glavom, ali nije bilo preciznosti.

Tri minute kasnije Pašalić je ubacio, lopta se odbila od braniča Slavena, ali udarac Ivanovića nije bio precizan.

U 42. minuti odličan dupli pas Pjace i Fruka, ali udarac Pjace sa 16 metara išao je ravno u ruke vratara Slavena.

I onda je Slaven poveo u sudačkoj nadoknadni. Gosti su u prvom dijelu imalo nekoliko opasnih ubačaja, ali prvu veliku priliku su iskoristili.

Hoxha je ubacio, Štrkalj spustio za Mioča koji je loše pucao, ali lopta je opet došla do Štrklja koji je poentirao – 0:1.

Rijeka je krenula jako u nastavku, u 53. minuti opasan ubačaj s desne strane, Banda je ostao sam i ubacio. Lopta se odbila do Pašalića, ali udarac desnom nogom s ruba kaznenog prostora otišao je preko gola.

U 55. minuti nova prilika Rijeke. Veiga je odigrao za Pašalića koji je dobro pucao, Sušak je obranio, ali Ivanović nije uspio doći do odbijanca.

U 63. minuti Radeljić je prošao po lijevoj strani i oštro ubacio, ali nakon odbijanca lopta je završila u rukama vratara Slavena.

Šest minuta kasnije Fruk je opasno pucao, ali vratar Slavena bio je siguran.

I onda je obranjenu loptu Sušak ispucao, nakon prebacivanja lopte, Mioč je izbio sam pred gola i prebacio Labrovića – 0:2.

U 77. minuti ponovo loša reakcija obrane Rijeke, Caimcov je povećao vodstvo gostiju – 0:3.

Rijeka je ekspresno smanjila, nakon ubačaja s desne strane, lopta se odbila do Ivanovića koji je poentirao – 1:3.

Napadačka igra Rijeke otvorila je prostora gostima, u 89. minuti Hoxha je pobjegao obrani domaćih i ponovo je prebacio Labrovića – 1:4.

Rijeka je od kraja utakmice uspjela smanjiti preko Obregona, ali nije bilo više vremena za povratak.

Komentari