Na Dan žena policija cvijećem darivala žene na njihovim radnim mjestima

55
Foto/MUP

Jučer, 8. ožujka, na Dan žena policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske na svojim postajnim područjima posjetili su žene na njihovim radnim mjestima te im u znak pažnje poklonili cvijeće.

dan2
Foto/MUP

Tako su policijski službenici u Rijeci, Rabu, Vrbovskom i Opatiji darivali žene zaposlene u trgovinama, na tržnicama, na hitnom traktu KBC-a Rijeka, na autobusnom kolodvoru, ugostiteljskom objektu, poslovnici lutrije, pekarnici …  Osim toga, prilikom osiguranja sinoćnje nogometne utakmice na Rujevici u Rijeci čestitali su Dan žena i poklonili cvijeće voditeljici protokola HNK „Rijeka“, a u Rabu su čestitke uputili vozačicama prilikom zaustavljanja te im uručili cvijeće.

dan
Foto/MUP
dan žena1
Foto/MUP

U obilježavanju Dana žena u Opatiji policijskim službenicima pridružili su se i načelnik Policijske postaje Opatija Tomislav Milković i gradonačelnik Grada Opatije Ivo Dujmić sa zamjenicima Verom Aničić i Emilom Priskić.

Policijski službenici simbolično su cvijećem darivali žene na opatijskoj tržnici, na Hitnoj medicinskoj pomoći te u opatijskoj Thalassotherapi, gdje ih je dočekao i pridružio im se i ravnatelj Viktor Peršić.

Nisu policijski službenici zaboravili ni na svoje kolegice koje su jučer radile u operativnom dežurstvu i na osiguranju utakmice te su im također uz čestitke poklonili cvijeće.
Nakon početnog iznenađenja koje su im policijski službenici priredili dolaskom na njihova radna mjesta, žene su radosno prihvatile čestitke i cvijeće te srdačno porazgovarale s policijskim službenicima.

Ovim simboličnim gestama – čestitkama i darivanjem cvijeća policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske prigodno su obilježili Dan žena te obradovali žene na njihovim radnim mjestima, pokazujući  i na ovaj način da na njih mogu računati te im se s povjerenjem obratiti u svakom trenutku.

Komentari