Mrle pokazao svoju nježnu stranu: “Plačem na turske i meksičke sapunice i na duet s Terezom”

61

Eurosong, na kojem će Hrvatsku predstavljati članovi Leta 3 s pjesmom “Mama ŠČ!”, se približava. Ususret tome, Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja gostovali su u bravo! liveu.

Domaćinima, Nives Ivanišević i Marku Tolji, priznali su da se dobro nose s medijskom pažnjom koju su izazvali, jer je ona sastavni i poželjni dio posla kojim se bave, a otkrili su što poručuju publici: “Pobjeda nas nije iznenadila. Znamo svoje mogućnosti, zasluženo smo pobijedili, to je na kraju krajeva premoćna pobjeda i glasova žirija i glasova publike. Mi ništa ne mijenjamo, imamo uvijek istu energiju, mi smo sebi uvijek isti, neki put si tu, neki iznad, neki malo ispod, ali što je to Billboard? Je li to neka lova? Ja ni ne znam čemu to služi, ako nije lova, ne zanima me”.

Iako mnogi misle da se oni samo zezaju, Letovci su otkrili da je njihov nastup osmišljen do najmanjeg detalja. “Mi ako idemo negdje, idemo do kraja, ako radimo pjesmu, trudimo se da bude najbolje moguće osmišljena, aranžirana, napravljena, posnimljena, odsvirana, tako i za odjeću i sve…”, objasnili su.

U emisiji je Mrle otkrio svoju nježnu stranu. Naime, prisjetio se nove verzije pjesme “Sam u vodi” s kultnog albuma “Two Dogs Fucking” i suradnje s Terezom Kesovijom. “Plačem na turske i meksičke sapunice i na duet s Terezom, to je emocija, doista sam duboko osjećajan…”, ustvrdio je.

L.B.

Komentari