Massimov lijek za trenutak u kojem živimo – Borimo se #glazbomprotivpanike

39
Massimo/Instagram

Hashtagom #glazbomprotivpanike Massimo Savić na svom je Instagramu pozvao i motivirao kolege da i u ovome trenutku, kada su zatvoreni u svojim domovima, glazbom zaustave moguće širenje panike i pesimizma.

#glazbomprotivpanike
Ostani tu.
Od svih pjesama najprikladnija za ovaj trenutak u kojem je jedino dobro to što nas uči da moramo brinuti o drugima više nego o samima sebi.

Ostanite doma.
Slušajte glazbu.
Jedno je sigurno, ona nam svima pomaže da se osjećamo bolje.

Od danas na storyju svaki dan ide link na jednu pjesmu po našem izboru za vas.
I tako će biti dok ovo ludilo ne prođe.
Ako i sami snimite neku svoju izvedbu, pošaljite, rado ćemo podijeliti.

Mi glazbenici vam ne možemo davati upute što trebate činiti. Ovo je situacija u kojoj svi trebamo slušati isključivo upute Kriznog stožera i stručnog medicinskog osoblja koje zaslužuje veliko poštovanje i zahvalnost.

Ono što mi glazbenici možemo, kad ste nam već okupljeni ovdje, jest zamoliti vas da ne dozvolite da vašim životom zavlada panika i stanje potpune negative.
I ovo će proći, i novo, možda u nečemu i bolje vrijeme za sve nas, će doći.

Družit ćemo se ponovo na koncertima, a do tada sviramo i/ili pjevamo u svoja četiri zida. A može i na balkonima i prozorima kao dragi nam susjedi Talijani.

Pozvani su naravno, i drugi kolege i kolegice da se uključe da među toliko teških i negativnih objava na društvenim mrežama uguramo glazbu kao ono lijepo i pozitivno.

Borimo se
#glazbomprotivpanike
.
#MassimoSavic“, poručio je Massimo na svom Instagram profilu.

Ovoj inicijativi su se pridružili Tony Cetinski, Ivana Kindl, Antonija Šerić, Maja Posavec, Marko Tolja, Headoneast, Pavel, Vatra i mnogi drugi.

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

#glazbomprotivpanike 🎶💪 Ostani tu. 🎶 Od svih pjesama najprikladnija za ovaj trenutak u kojem je jedino dobro to što nas uči da moramo brinuti o drugima više nego o samima sebi. . Ostanite doma. Slušajte glazbu. Jedno je sigurno, ona nam svima pomaže da se osjećamo bolje. 😀 . Od danas na storyju svaki dan ide link na jednu pjesmu po našem izboru za vas. I tako će biti dok ovo ludilo ne prođe. Ako i sami snimite neku svoju izvedbu, pošaljite, rado ćemo podijeliti. . Mi glazbenici vam ne možemo davati upute što trebate činiti. Ovo je situacija u kojoj svi trebamo slušati isključivo upute Kriznog stožera i stručnog medicinskog osoblja koje zaslužuje veliko poštovanje i zahvalnost. . Ono što mi glazbenici možemo, kad ste nam već okupljeni ovdje, jest zamoliti vas da ne dozvolite da vašim životom zavlada panika i stanje potpune negative. I ovo će proći, i novo, možda u nečemu i bolje vrijeme za sve nas, će doći. . Družit ćemo se ponovo na koncertima, a do tada sviramo i/ili pjevamo u svoja četiri zida. A može i na balkonima i prozorima kao dragi nam susjedi Talijani. . Pozvani su naravno, i drugi kolege i kolegice da se uključe da među toliko teških i negativnih objava na društvenim mrežama uguramo glazbu kao ono lijepo i pozitivno. . Borimo se #glazbomprotivpanike 🎶 💪 . #MassimoSavic

A post shared by Massimo (Official) (@massimo.official) on

Komentari