Marin Miletić: “Lažovi isfrustrirani, jadnici mali isfrustrirani. Ja se nisam cijepio”

113

MOST-ovac Marin Miletić na Twitteru je krenuo u obračun s, kako je napisao, “lažovima isfrustriranim i jadnicima malim isfrustriranim”, no ostalo je nejasno s kime se točno obračunava.

“Vidim na Twitteru da neki pojedinci divljaju. Agresivni ljudi se pogubili. Zubi im škrguću i pjenica na usta. Dakle, ekipica, ja se NISAM cijepio niti hoću protiv covida. Prebolio covid jesam i ne pada mi na pamet cijepiti se. A ovi lažovi isfrustrirani, jadnici mali isfrustrirani”, napisao je Miletić na Twitteru.

Mostovac i protivnik covid-potvrda Marin Miletić na svom je Facebook profilu jutros podijelio dio gostovanja šefice Zarazne Alemke Markotić na katoličkoj televiziji u kojemu je govorila o cijepljenju djece.

“Stožer kaže da se cjepivo testiralo na sirotinjskoj djeci, a sada ga testiraju na našoj djeci

Dr. Markotić kaže da na čijoj djeci će se cjepivo ispitivati nego na sirotinjskoj. Mene je sram kao čovjeka, sram me je kao kršćanina. Sram me je svih onih koji u ime svog zlatnog teleta – covida – vrše ovakav pritisak na ljude, dehumaniziraju naš narod.

Tko god bili oni, u kojim god strukturama takvi bešćutnici bili, tko god stoji iza njih i kojem god idolu se klanjali, gospodo, ima jedna linija koju vam nećemo dopustiti da prijeđete:

MIČITE SVOJE PRLJAVE ŠAPE OD NAŠE DJECE I, znajte dobro, već u ovom životu, kada padne ova nepravda, položit ćete legitimni račun za svoja djela. Dajem vam svoju riječ da ću učiniti sve što mogu, u demokratskim okvirima, da tako bude. Nećemo zaboraviti što ste radili našem narodu.

Neka nam se Gospodin smiluje.

Svima”, napisao je Miletić.

Snimka zaslona 2021-11-24 154422
Izvor: Screenshot Facebook

L.B.

Komentari