Kreće prodaja ulaznica za utakmicu Vatrenih protiv Slovačke na Rujevici!

17
Foto/HNS

U utorak 29. listopada s početkom u 12 sati počinje prodaja ulaznica za utakmicu Vatrenih protiv Slovačke koja će 16. studenoga biti odigrana na stadionu HNK Rijeka.

Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice koje će biti personalizirane. Pri kupovini ulaznica na blagajnama potrebno je predočiti presliku osobnog dokumenta za svaku osobu.

Pri kupovini putem interneta, kupac osim svojih podataka unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.

HNS upozorava navijače kako će pri ulasku na stadion redari provjeravati točnost osobnih podataka na ulaznicama. Navijačima koji pokušaju ući na stadion s ulaznicom na drugo ime ulaz će biti onemogućen. HNS upozorava navijače da ne kupuju ulaznice na “crnom tržištu” s drugim podacima na ulaznici.

Čeka nas velika utakmica u Rijeci i potpuno vjerujem ovim igračima da će na pravi način odgovoriti takvom izazovu. Neće nas zavarati utakmica u Trnavi, Slovaci su jako dobra momčad i mogu biti itekako opasan protivnik, ali Hrvatska ima veću kvalitetu, ima iskustvo i ogromnu ambiciju da još jednom razveseli narod kao u Rusiji. Uz potporu punog stadiona, ne sumnjam u pozitivan i uspješan završetak kvalifikacija, poručio je izbornik Zlatko Dalić.

 

 

Komentari