Imaju sluha za svoje radnike! Tvrtka izdašna u plaćama, stimulacijama i poštivanju zaposlenika!

76
Teklić.hr

Uz Konzum i Kaufland, i dm je svojim zaposlenicima, roditeljima prvašića osigurao slobodan, plaćeni dan na prvi dan škole. Nesumnjivo, pozitivan trend se širi, poslodavci pokazuju sve više sluha za svoje radnike. https://www.teklic.hr/aktualno/aktualno-hrvatska/konzum-i-kaufland-daju-slobodan-dan-za-roditelje-prvasica/149142/

Upravo je njemački dm u Hrvatskoj osobito poželjna tvrka.

Dm-ov moto „čovjek je u središtu, bio on kupac ili djelatnik“ odavna je poslovna filozofija koja ih izdvaja, uz prosječnu neto plaću veću od 9300 kuna, u dm stalno rade na poboljšanju radne atmosfere, ulažu u edukacija zaposlenih, u njihov osobni razvoj, godišnje isplaćuju dvije stimulacije u iznosu mjesečne bruto plaće.

S razlogom su višestruko ponijeli prestižnu titulu „Poslodavca godine“ i „Najboljeg poslodavca, dobitnici su titule  „Tvrtka prijatelj obitelji“. U dm-u ističu kako su njihovi djelatnici najveća snaga i temelj tvrtke.

Dm Hrvatska danas zapošljava 1.470 djelatnica i djelatnika koji rade u 159 prodavaonica u 61 hrvatskom gradu.
Uz prikladna i motivirajuća primanja dm svojim djelatnicima pruža mogućnost usavršavanja i rada za dobrobit zajednice. U protekloj poslovnoj godini više od 1.210 djelatnica i djelatnika dm-a sudjelovalo je u edukacijama.

Usto, svoje radnike potiču na volonterski rad, pokrenuli su inicijativu „Više od mene“ i svim djelatnicima dali mogućnost da jedan dan u godini poklone onima kojima je to najpotrebnije. Čak njih 684 je tijekom protekle poslovne godine volontiralo u 169 ustanova, institucija i organizacija civilnog društva u 52 grada u Hrvatskoj.

I dok Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku traži načina kako popraviti demografsku sliku Hrvatske, u tvrtkama poput dm-a već su odavno pronašli dobitnu formulu – zadovoljan i dobro plaćeni radnik, društveno odgovoran odnos prema čovjeku i zajednici!

Komentari