Ima li ljepšeg priznanja…

52
Foto/Facebook HGSS

Vrijeme je karnevala, ideja u izboru maski je more. Ipak, u tom nepresušnom vrelu uvijek ima onih koje vrijedi izdvojiti.

Maleni Sutivanac Maro Štek odlučio se za masku spašavatelja HGSS-a, za tu je prigodu poveo i svoga „potažnog psa“ i tako na najljepši način odao priznanje HGSS-u za sve što čine.

HGSS-vi su pak poručili kako im je ovo najdraže priznanje u 70 godina volonterskog rada. I zaista, biti uzor dječačiću poput Mare najljepša je nagrada. Vjerujemo da je i Maro jedan od naših budućih superheroja.

Objava na Facebooku izazvala je oduševljenje.

„Ovakvo divno dijete sigurno ima divne roditelje“, „Ovakav se jednostavno rodiš…roditelji su bonus“, „Bravo za Mara. Istina istinu nađe, to je ljubav. A Vama dragi HGSS sve najbolje za dalje. Zahvalna na Vama i ponosna“, „Bravo! Maro je rođeni Superheroj“…, tek su neki od komentara.

Danas smo primili jedno od najdražih nam priznanja za 70-godišnji volonterski rad.

Iako uvijek ističemo da se ne smatramo herojima jako nas je razveselio Maro Šteka iz Sutivana koji se na temu maškara na biciklu: “Superheroji spašavaju svijet” odlučio maskirati upravo u spašavatelja HGSS-a. Čak je i njegov “potražni pas” sudjelovao u maskiranoj povorci. Uz ovakve malene humaniste ne moramo se bojati za budućnost službe jer naše poruke pronalaze put i do onih najmanjih.”, objavili su HGSS-ovci na Facebook stranici.

Danas smo primili jedno od najdražih nam priznanja za 70-godišnji volonterski rad.Iako uvijek ističemo da se ne…

Objavljuje HGSS – Hrvatska Gorska Služba SpašavanjaPonedjeljak, 17. veljače 2020.

Komentari