Ilovčani moraju biti zdravi

95
Izvor: Screenshot FB Spasimo otok Ilovik

Na Facebook stranici “Spasimo otok Ilovik”, Ilovčani su se osvrnuli na životni vijek otočana i razloge za to, pomalo satirično s obzirom na trenutno stanje stvari na ovoj lokaciji. Objavu prenosimo u nastavku:

ONO ŠTO TE NE UBIJE, TO TE OJAČA

CRTICA S MRTVAŠKE
Za Ilovčane kažu da dugo žive. Zaista, na groblju na Sv. Petru se može vidjeti da je više od 75% sahranjenih Ilovčana preminulo u dobi iznad 70 godina.
Ako i vi želite tako dugo živjeti, dovoljno je da dođete za zvizdana u Mrtvašku. Uvijek će biti nekoga kome treba nositi stvari do mulića. Možda onih 6 paleta robe koja je u utorak ostala na lošinjskoj rivi, jer nije stala u Tijat, teretni brod za Ilovik?
Evo, pogledajte danas, pun kombi sijena za ovce. Do mulića se ne smije, kažu gradilište. Izvadi balu, stavi ju na kariolu, vozi na mulić i nazad po novu balu. I tako gore, dolje, po grotama. Znoj curi, salo se topi. Ma vidi samo bicepse, tricepse, kvadricepse, gluteuse, sve radi.
mrtvaška
Izvor: Screenshot FB Spasimo otok Ilovik
I ne samo to. Sve to prati na kamerama špija Balija. Možete zatražiti snimku da pratite svoje napredovanje u razvoju mišićne mase.
Altroke teretana. Badava.
Ilovčani moraju biti zdravi, kaže netko tko omogućuje ovakvo maltretiranje stanovništva na putu do svoje kuće. Akteri projekta Mrtvaška i njihovi poltroni imaju slobodan put do svoje kuće, zar ne?”, poručili su Ilovčani na društvenim mrežama.
Snimka zaslona 2022-06-23 083349
Izvor: Screenshot FB

L.B.

Komentari