ACI i Ivica Kostelić u Njemačkoj predstavljaju buduću marinu u Rijeci

99
aci marina

Najveći lanac marina na Mediteranu ACI tradicionalno će sudjelovati na najvećem svjetskom sajmu nautike Boot Dusseldorf koji će se održati od 20. do 28. siječnja. Ovo prestižno okupljanje smješteno u Messe Dusseldorfu okupit će više od 1500 izlagača iz 68 zemalja, a posjetiteljima iz cijeloga svijeta pružit će jedinstvenu priliku da istraže najsuvremenije inovacije, trendove i kretanja u nautičkoj industriji ove godine. ACI-jev izlagački prostor nalazit će se u hali 13, na poziciji B31, gdje će svi zainteresirani moći saznati više o projektima kompanije te razgovarati s predstavnicima ACI-ja o potencijalnim suradnjama, kao i osigurati vez u nekoj od 22 marine diljem Jadrana. Uz vrijedne djelatnike, na sajmu će sudjelovati i predsjednik Uprave Kristijan Pavić, kao i jedan od najistaknutijih ACI-jevih ambasadora, Ivica Kostelić.

ACI predstavlja novu eru u nautičkom luksuzu

U središtu ACI-jevog sudjelovanja na ovogodišnjem će sajmu biti buduća ACI marina Rijeka, 23. marina najvećeg lanca luka nautičkog turizma na Mediteranu, projekt koji obećava postaviti nove standarde u cjelokupnom nautičkom sektoru regije. Riječ je o realizaciji najvećeg nautičkog projekta u povijesti Republike Hrvatske, vrijednog više od 50 milijuna eura, kojim će tvrtka još jednom potvrditi kako predstavlja sinonim za nautičku izvrsnost Na izlagačkom prostoru ACI-ja bit će dostupno i najnovije izdanje godišnjaka ACI No.1, u kojemu svi zainteresirani mogu dobiti sve potrebne informacije o marinama, destinacijama u kojima se one nalaze, kao i dodatne priče partnera i prijatelja nacionalnog nautičkog lanca. Zadnje izdanje, kao i arhiva svih prethodnih izdanja dostupna je i u digitalnom obliku na ACI No.1 web stranici i u ACI No.1 mobilnoj aplikaciji. Novitet predstavlja i ACI Shop, mrežna trgovina odabranih i najtraženijih proizvoda ACI maloprodajnog asortimana.

Najveći hrvatski sportaš Ivica Kostelić stiže na ovogodišnji Boot Dusseldorf

Nakon što je nedavno ostvario izniman sportski uspjeh osvajanjem titule prvaka Mediterana u klasi 40, Ivica Kostelić, proslavljeni hrvatski olimpijac, danas vrhunski jedriličar, uveličat će Boot Dusseldorf svojim prisustvom u ACI-jevom izložbenom prostoru. Posjetioci sajma imat će jedinstvenu priliku susresti se s proslavljenim sportašem te iz prve ruke čuti više o njegovim iskustvima na otvorenom moru, ali i bogatoj dugogodišnjoj suradnji s ACI-jem, čiji je Ivica vjerni ambasador. Sjajna je to prilika za ljubitelje sporta i nautike da se povežu sa sportskim velikanom i saznaju nešto više o njegovim jedriličarskim avanturama.

Nova era povezivanja na dusseldorfskom sajmu, ali i šire

Posjetitelji će imati priliku postavljati predstavnicima ACI-ja upite o vezovima te dobiti informacije o svim uslugama koje ACI pruža. Boot Dusseldorf će posjetiteljima pružiti vrhunsko iskustvo ponovno postavljajući nove standarde u svijetu nautike u fokus, a ACI će kao i prethodnih godina, svojim iskustvom, prezentacijom usluga te dostupnim pogodnostima na licu mjesta dati svoj obol jednom od najvećih svjetskih nautičkih sajmova.

Komentari