Whitesnake otkazuje nekoliko koncerata, uključujući i koncert u Zagrebu!

80

Nakon što je vijest o tome kako je Dino Jelusić postao član kultnog i legendarnog benda Whitesnake odjeknula, mnogi su s nestrpljenjem čekali njihov koncert u Zagrebu.

Ipak, koncert je otkazan, a vijest je na stranici benda Whitesnake objavio David Coverdale. “Dragi obožavatelji Whitesnakea diljem svijeta: U prvom dijelu naše oproštajne turneje ljuljali smo se diljem svijeta dajući sve što imamo vama, fanovima. Rigoroznosti na ovoj cesti jednake su za sve nas i trudili smo se da svi budu zdravi i sigurni.

Nažalost, nedavno smo pogođeni s nekoliko situacija s kojima smo se nosili, najbolje što možemo.. Prvo je privremeno pao naš voljeni vođa benda Reb Beach i propustio je nekoliko nastupa dok se oporavio (i sada je puno bolje, inače).

Tada je kamen našeg benda, legendarni Tommy Aldridge pao i nažalost nismo mogli svirati na Rock Imperium Festivalu u Cartageni prošle subote (veliko žaljenje i sve isprike našim španjolskim obožavateljima i prijateljima).

Tommy je u to vrijeme bio toliko loše da je propustio prvi nastup u karijeri – DOBRA vijest je da se osjeća bolje i da se jedva čeka vratiti kako bi nastupio za sve vas.

Nažalost, i ja sam sada teško pogođen. Počeo sam se osjećati malo lošije prije dva dana, a upravo mi je dijagnosticirana infekcija sinusa i dušnika. Liječnik preporučuje 5 dana bez pjevanja i mirovanje u krevetu. Nažalost, to znači da nećemo moći svirati na nadolazećim koncertima u Milanu, Beču i Zagrebu”.

Podsjetimo, David Coverdale je Dina Jelusića na koncertu prozvao “ponosom Hrvatske”.

Oproštajna turneja Whitesnakea započela je u svibnju i trebala bi završiti u Las Vegasu u listopadu.

L.B.

Komentari