Velik uspjeh! Dino Jelusić novi je član kultnog Whitesnakea!

110
Izvor: Screenshot Facebook Dino Jelusick

Zasigurno se svi sjećate Dine Jelusića i njegove pobjede na Dječjem Eurosongu 2003. godine s pjesmom „Ti si moja prva ljubav“. Sada, Dino Jelusić ima 29 godina i postao je član poznatog britanskog rock benda Whitesnake.

Iz Whitesnakea su jutros objavili kako će na proljeće 2022. godine krenuti na turneju s grupama Europe i Foreigner, a frontmen benda David Coverdale objavio je: “Apsolutno sam oduševljen što mogu poželjeti dobroodošlicu u bend iznimno talentiranom Dini Jelusiću. Pratimo ga još otkad smo prije dvije godine zajedno svirali u Zagrebu. Obožavat ćete ga.”

I Dino Jelusić je informaciju potvrdio na svom Facebook profilu: “Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki DC rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda.”

Komentari