“Rat” riječkog hard rock banda Keops i domine Tine Katanić

395

keops rijecki band tina katanic

Jedan od najpopularnijih hrvatskih hard rock bendova, riječki Keops, snimio je spot za aktualni singl ‘Rat’, a glavna uloga u spotu dodijeljena je fatalnoj Tini Katanić.

“Tina je naša dobra prijateljica, već je bila na naših nekoliko koncerata. Kad smo radili scenarij za spot, ona nam je odmah pala na pamet i znali smo da će joj uloga domine odlično pristajati. Znali smo da je već glumila u nekoliko spotova i da će to sigurno odraditi najbolje. S ovom snimateljskom ekipom radimo već duže vremena, pa je snimanje bilo zabavno i, možemo reći, najlakše do sada” rekao je Bruno Mičetić iz benda.

‘Rat’ je snažna rock pjesma sa zaraznim, refrenom i iskrenim vokalom, koja se od početka polako gradi da bi na kraju postala punokrvna rock balada. Tekst za pjesmu napisala je Ines Prajo, za glazbu je bio zadužen Tihomir Preradović, dok su autori aranžmana Davor Tomić i Bruno Mičetić.

Zvukom i pojavom Keops ravnopravno stoji uz bok najpoznatijim rock bendovima iz Hrvatske i regije, a ‘Rat’ ima potencijal da postane pravi hard rock evergreen.

Dečki nastupaju svaki tjedan, gdje god se pojave čeka ih vojska vjernih fanova koje oduševljavaju već godinama, a njihove aktivnosti možete pratiti i na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Komentari