Nakon češkaonice u Zagrebu se otvara “razbijaonica”

42

Nakon otvaranja salona za češkanje, Zagrepčani i dalje oduševljuju. Dok nakon napornog radnog dana salon pruža opuštanje, soba za razbijanje služi kao ispušni ventil. U Galovačkoj ulici pod nazivom SMASHIT u ponedjeljak se otvara soba u kojoj se mogu razbijati stare stvari bez grižnje savjesti.

U sobi za razbijanje možete odabrati kojim ćete sredstvom uništavati staru računalnu opremu ili staklenke. U ponudi su bejzbol palice, čekići i šipke, a cijena ovisi o količini razbijanja te što razbijate. Tretman traje 45 minuta, a zaštićeni ste opremom kako vas stakleni komadići ne bi ozlijedili.

Tu prvu sobu za razbijanje otvara Tomislav Stanić, na što se odlučio nakon pokušaja da pronađe mjesto gdje se sam može ispuhati razbijanjem. Opremu je nabavljao tri mjeseca, a onda je smjestio u kupljeni poslovni prostor i tako je nastala Smashit „razbijaonica.“

U nekim zemljama kao što su SAD i Francuska takve su sobe poznate kao „fury room.“ Tamo je moguće razbijati i u paru, a tretman stoji 30 dolara po osobi. U zagrebačkoj sobi za razbijanje cijene se kreću od 50 do 140 kn.

Fury vidéo

Viens te défouler au 23 rue Blondel Paris 2e, vidéo by Edouard Gourrichon

Objavljuje Fury Room u Subota, 30. rujna 2017.

 

 

Komentari