Anketa Vox Populi: Advent u Rijeci

578

Advent u Rijeci je već krenuo, a ove godine uz Advent na Gradini, Advent na Korzu, Koblerovom trgu, Trgu 128. brigade Hrvatske vojske i Trgu Riječke rezolucije, tu je i jedna nova lokacija: Adventiranje kod kazališta.

Riječani i njihovi gosti od 27. studenog 2021. do 7. siječnja 2022. godine mogu uživati u bogatoj blagdanskoj ponudi, od paljenja božićnih svjetala, blagdanskog sajma do bogate gastronomske ponude i božićnih ukrasa. Posjetitelji će moći i probati razna tradicionalna božićno-novogodišnja jela s naših prostora, koja će svakodnevno pripremati brojni domaći ugostitelji uz zvukove izvrsne glazbe. Na tri pozornice u centru grada organizirani su zabavni programi i nastupi zborova, muzičkih sastava i DJ-eva. Možemo reći kako je Rijeka konačno malo živnula u ovo blagdansko vrijeme, a Riječanima konačno pružena prilika da se opuste, podruže i barem nakratko zaborave na svakodnevne brige te se u potpunosti prepuste blagdanskom ozračju.

I mi smo obišli Riječki Advent te provjerili kako su Riječani zadovoljni adventskom ponudom, što su isprobali, koja im je omiljeno adventsko stajalište te što nude ugostitelji. Odgovore naših Riječanki i Riječana pogledajte u nastavku.

Snimila: Ana Rendić

Novinarka: Lidija Balog

Komentari