Zima na Kvatriću

492

Pod nazivom “Zima na Kvatriću”, Centar za kulturne djelatnosti i tijekom ovogodišnjeg studenoga, prosinca i siječnja iduće godine organizira razna kulturna događanja. Kvaternikov trg jedan je od najprometnijih trgova u Zagrebu i sjecište triju gradskih četvrti – Maksimira te Donjega i Gornjega grada. Osim toga, popularni Kvatrić je i mjesto prolaska velikog broja stanovnika Zagreba koji na ovaj trg dolaze autobusima iz jugoistočnog dijela grada.

Sva događanja koja će se odvijati tijekom sljedeća tri mjeseca namijenjena su građanima i gostima grada Zagreba. Svakodnevni program odvijat će se unutar grijanog šatora s početkom u 12 sati, a bit će vezan uz Martinje, Svetog Nikolu, Advent i Novu godinu.

U okviru programa predstavit će se brojna kulturno-umjetnička društva iz Zagreba i njegove okolice, različitih regija i županija Hrvatske, udruge i obrtnici s autohtonim proizvodima i suvenirima, a bit će i raznih zabavnih sadržaja i edukativnih programa.

Ovogodišnja kulturno-zabavna manifestacija “Zima na Kvatriću” započela je na Martinje 11. studenoga kada je održana degustacija vina s prigodnim programom.

Više info: www.adventzagreb.com

Komentari