Vraća se Carnival Snowboard Session!

366

Carnival Snowboard session rijeka

Carnival Snowboard Session se vraća u obliku rail sessiona, ali ovoga puta s nešto većom i atraktivnijom stazom na kojoj će 20-ak najboljih europskih snowboardera izvesti svoje vratolomije.

I ove godine je CSS uvršten u World Snowboard Tour kalendar. Svi ljubitelji ovog, za mnoge ekstremnog sporta mogu u periodu Riječkog karnevala uživati u jedinstvenom ambijentu snowbordanja na živopisnoj lokaciji tik uz more. Za potrebe ovog događaja, organizatori će šleperima sa Platka u centar Rijeke dopremiti 100 kubika snijega.

carnival snowboard session

Organizatori Carnival Snowboard Session-a na ovaj način žele upoznati građane i promovirati snowboard kao atraktivan i zabavan sport, te prenijeti mali dio ovog snježnog sporta, s planine, u sam centar grada. Osim promocije snowboarda tu je i želja da Rijeka postane grad koji će, osim klizališta, svojim građanima ponuditi i drugu vrstu zimskih radosti, te postati grad sa snježnom stazom najbliže moru.

Nakon završetka natjecanja slijedi koncert grupa Jonathan i Belfast Food, dok je after party predviđen u klubu Makina (Arca Fiumana).

Ulaz na koncert, kao i na cjelodnevni Carnival Snowboard Session zahvaljujući sponzorima bit će besplatan.

Komentari