Teklić i Bio Giardin vas nagrađuju

558

Bio Giardin je trgovina eko proizvoda koja se nalazi u Rijeci, na adresi Krešimirova 26a (Brajda), a kako joj i samo ime kaže, njeguje usku povezanost s prirodom. Prehrambene namirnice ili kozmetički proizvodi, u Bio Giardinu se nalazi najbolje od prirode, a kupcima se nudi vrhunska kvaliteta proizvoda. Mjesto je to gdje se podržava organska proizvodnja, proizvođači i uzgajivači, ujedno i okoliš kroz odanost održivoj poljoprivredi.

Iz bogatog asortimana različitih preparata s predznakom eko i bio, iz Bio Giardina smo za vas odabrali dva kozmetička nagradna paketa. Poklon paket -dnevna krema i losion za tijelo na bazi maslinovog ulja proizvedenih na obiteljsko poljoprivrednom gospodarstvu Oleatica te poklon paket kremu za tuširanje i toaletnu vodicu divlja ruža proizvođača Lavere.

Maslinovo ulje kao esencija zdravlja

Blagodati maslinovog ulja na nas su višestruko primjenjive. Njegovati kožu maslinovim uljem znači iskoristiti njegove dragocjene komponente koje štite kožu od štetnih utjecaja okoliša, UV zraka i djelovanja slobodnih radikala. Maslinovo ulje preporučuje se za njegu suhe i zahtjevne kože. Krema za lice s maslinovim uljem poboljšava opće stanje kože čineći je iznimno glatkom. 

 

Ekstrakt divlje ruže: zdravo i mirisno

Osjetljivoj koži namijenjena je i krema na bazi divlje ruže. Osjetljiva koža zahtjeva posebno nježnu njegu. Ova blaga, a ipak efektivna krema za tuširanje nježno čisti kožu bez da oštećuje njen hidrolipidni zaštitni sloj. Ekstrakti ruže i divlje ruže njeguju i hrane suhu kožu te zajedno s mirtom djeluju harmonizirajuće na emocije i um. Za kožu i um pod stresom, a uz to i toaletna vodica s divljom ružom za mirisne dodire bilo kada tijekom dana.

Za ove vrijedne nagrade morat ćete se mrvicu potruditi. Odgovorite na naše nagradno pitanje i podarite svojoj koži užitak vrhunski tretmana ovih kvalitetnih kozmetičkih preparata. Nagradna igra traje od 27.veljače do 5.ožujka u 9:00h, a sve što do tad trebate napraviti jest točno odgovoriti na nagradno pitanje i poslati na svoje podatke.

[formidable id=21]

Bio Giardin
Krešimirova 26a, Rijeka
095 8132 755

biogiardin@gmail.com
www.biogiardin.com

Komentari