Sjaj u kosi zvan Klorane

409

Znate li da su Laboratoriji Klorane otkrili senzacionalnu tajnu intenzivnog sjaja sakrivenu u biljnom svijetu?

Listovi magnolije zaštićeni su voskom koji im ujedno daje izuzetan sjaj. Dragocjeni vosak, koji prekriva vanjski sloj lista, održava optimalnu razinu vlage i štiti listove od nepovoljnih vanjskih utjecaja i štetnog djelovanja UV zraka. Iako su cvjetovi magnolije izrazito lijepi, pozornost Laboratorija Klorane više su privukli sjajni listovi ove biljke, zbog krasne tamno zelene boje i raskošnog sjaja. Taj sjaj dolazi od dragocjenog voska koji prekriva njihov vanjski sloj, osiguravajući im optimalnu zaštitu. Vosak magnolije prava je biljna barijera koja, koja štiti listove od vanjskih nepovoljnih utjecaja, sprječava dehidrataciju i intenzivno odbija UV zrake.

Iz patentiranog ekstrakta dokazanog djelovanja, nastala je nova linija Klorane proizvoda s voskom magnolije: Klorane šampon s voskom magnolije, Klorane balzam s voskom magnolije, Klorane serum u spreju s voskom magnolije. Sve žene sanjaju o supersjajnoj, lijepoj kosi koja blista od zdravlja, no zbog svakodnevnog izlaganja negativnim vanjskim utjecajima, kosa je vrlo često lišena svakog sjaja. Spriječite to upotrebom jednog od ovih iznimnih proizvoda!

Oktal Pharma i naravno najdraži Vam Teklić darovati će tri sretna dobitnika s poklon paketom koji sadrži Klorane šampon s voskom magnolije i Klorane ručnik za plažu (jer brzo će ljeto) . A sve što trebate je točno odgovoriti na postavljeno pitanje. Nagradna igra traje od utorka 14.veljače pa do ponedjeljka 20.veljače. u 12:00h, kada će biti objavljeni i sretni dobitnici.

[formidable id=18]

Komentari