Osvojite knjigu Blokiraj ovo

113

U romanu “Blokiraj ovo!” mlade riječke autorice Tamare Crnko predstavlja nam se svijet suvremene studentske scene: njihove blokade fakulteta, pitanja, ideali, zahtjevi, nadanja i planovi prelamaju se u nekolicini likova, a nadasve u glavnoj junakinji Eleni koja vlastite sumnje i želje počinje pretpostavljati “revolucionarnim idejama” svoje generacije. Naime, baveći se već godinama plesom, Elena ima jednu veliku želju: upisati studij koreografije u Londonu. Međutim, sudbina je ipak imala jako loš smisao za humor.

Tamara Crnko (1987.) piše odmalena. S pričom “Njegova stjenica” osvojila je nagradu na natječaju “Kamov ukratko”. “Blokiraj ovo!” njezin je prvi samostalan roman.

Ovo je priča o snovima. Priča o idealima, revolucijama, željama, iluzijama, prijateljstvima i ljubavima. Jednako tako, ovo je priča i o uspjesima, neuspjesima, nadama, žrtvovanjima, znanju, neznanju, studiranju i alkoholiziranju. Ovo je priča i o plesnim papučicama, transparentima, spartanskim kopljima pa i kuhanim mrkvama.
Kako se uzme. Priča o životu, kako ga uzmemo.

Darujemo dva čitatelja knjigom Blokiraj ovo, sve što trebate je poslati nam svoje podatke, a dva najsretnija ćemo objaviti u ponedjeljak, 30.1.

[formidable id=14]

Komentari