Osvojite Esemtan aktiv gel

789

Teške i bolne noge problem su koji muči veliki broj populacije, kako muškaraca tako i žena. U slučaju da je uzrok teških i bolnih nogu relativno bezazlen, za olakšanje postoji vrlo djelotvoran mini tretman koji će donijeti trenutačno olakšanje: noge je potrebno istuširati hladnom vodom i potom na njih lagano umasirati gel s učinkom hlađenja (najbolje onaj koji sadrži mentol) nježnim pokretima odozdo prema gore. Dodatno će pomoći ako gel sadrži i eterična ulja koja potiču cirkulaciju, pomažu kod uklanjanja napetosti i boli u mišićima i pridonose osjetu svježine. Nakon toga zakoračit ćete u radni dan s nevjerojatnom lakoćom, a vaše noge će biti u fit formi. Prilikom odabira gela važno je da ne ostavlja masne tragove na odjeći ili posteljini, kako biste bez čekanja mogli nastaviti s jutarnjim odijevanjem ili navečer s odlaskom na spavanje. Također je važno da gel ima konzistenciju koja omogućava lagano masiranje nakon nanošenja na kožu, a poželjno je i da je proziran, kako ne bi ostavljao trag na nogama, odjeći ili posteljini, što može izgledati vrlo neprivlačno.

Jednostavno, a učinkovito

Ako je vaš posao pretežno sjedeći i nemate mogućnost ponovnog nanošenje gela tijekom dana, pokušajte pokrenuti krvotok jednostavnim vježbama: noge lagano podignite od poda i kružite njima u obje strane; nakon toga ih ispružite barem desetak puta. Ako, pak, vaš posao zahtijeva dugo stajanje, pomoć potražite u vrlo jednostavnoj, a učinkovitoj vježbi: otprilike jednom u sat vremena podignite se desetak puta na vrške prstiju, a zatim lagano spustite natrag na stopala.

Esemtan active gel
Za osvježavanje, revitalizaciju i poboljšanje cirkulacije kod napetosti i osjećaja težine u nogama preporučujemo Esemtan active gel. Esemtan active gel je gel koji hladi i poboljšava cirkulaciju, a na bazi je eteričnih ulja:
• eterično ulje eukaliptusa koje smanjuje bolove i ukočenost u mišićima i zglobovima
• eterična ulja smreke i kamfora poboljšavaju cirkulaciju
• mentol hladi i pomaže uklanjanju boli.

Optimalna i uravnotežena kombinacija eteričnih ulja u Esemtan active gelu djeluju blagotvorno i ugodno kod bolnih i natečenih nogu. Doziranje i način primjene je sljedeći: nanijeti potrebnu količinu gela na ruke ili izravno na željeno područje kože i masažom utrljati u kožu do potpunog upijanja. Ovaj gel neće ostavljati masne tragove jer se brzo upija te ste odmah nakon nanošenja spremni na nastavak dnevnih aktivnosti. Isprobajte ga i uvjerite se u olakšanje koje donosi!

Pet najsretnijih čitatelja darujemo Esemtan aktiv gelom ili mini tretmanom za trenutno olakšanje za umorna noge. Sve što trebate je točno odgovoriti na postavljeno pitanje i poslati nam svoje podatke do srijede 29.2. do 9:00h.

[formidable id=20]

Komentari