Osvoji All Inclusive Hartera

158

Hartera je definitivno jedno od najpoznatijih hrvatskih glazbenih događanja, a njena priča započela je sad već davne 2005. godine, a od tad svi zaljubljenici u dobru glazbu i dobar zvuk ne propuštaju tri festivalska dana provesti u fantastičnom i po svemu posebnom ambijentu stare riječke tvornice papira.

Nova imena ovogodišnje, osme po redu Hartere (od 19. do 21. srpnja) su francuski ‘electro zavodnik’ Gesaffelstein, zagrebački Svadbas, Tuzlanac Damir Avdić i riječki dvojac The Highland Brothers Inc.

Uz njih dosad objavljeni line-up osme Hartere čine Laurent Garnier presents LBS, Asian Dub Foundation Sound System, Gus Gus, Azari & III, Rambo Amadeus, Darkwood Dub, Dječaci, Ruiz i ABOP.

Informacije o dnevnom rasporedu festivala i svim pratećim događanjima mogu se, osim na www.hartera.com, pronaći i na Facebook i Twitter stranici Hartera festivala.

Uz glazbeni program Hartera sprema i dodatne sadržaje na festivalu. Bit će tu Fontana di Hartera, kolosalna fontana piva, dok oni koji žele nešto i prigristi u pauzama između nastupa izvođača, a vole spremati svoju hranu vlastitim rukama i u dobrom društvu dobit će priliku sami zamijesiti svoje njoke i začiniti ih po svojoj želji, a Harterin resident kuhar će ih skuhati i servirati.

Ako još nemate ulaznice za festival, a baš jako, jako, jako, igrajte se s nama, a mi vas i nekoga vam najdražeg vodimo na Harteru u sklopu nagradne igre All inclusive Hartera.

Dakle, da vam pružimo potpuno bezbrižan vikend, osigurali smo vam 2 festivalske ulaznice za Harteru8 – courtesy Dallas Music Shop, zatim 2 noćenja u Omladinskom hostelu Rijeka za dvije osobe. Da ova dva dana ne budete gladni pobrinuti će se restoran Gric&Guc sa poklon bonom od 600 kn za cugu i klopu, a kako se ipak radi o glazbenom festivalu, Dallas Music Shop će vam osigurati i hranu za uši i darovati 2 glazbena poklon paketa. Subotnje prijepodne, kao mali odmor od festivalske gužve naši će dobitnici provesti u vožnji turističkim busom koji je oslikao Vojo Radoičić.

Sve što trebate je ukratko (do 300 znakova) objasniti zašto biste baš vi trebali posjetiti Rijeku i Harteru postati pobjednik nagradnog natječaja!

Svoje odgovore šaljite putem online obrasca zajedno s imenom, prezimenom, adresom, brojem telefona i e-mail adresom.

Nagradna igra traje od petka, 6.07. 2012. do ponedjeljka 16.07.2012. u 09:00h. Dobitnici će biti objavljeni u ponedjeljak 16.07.2012.

[formidable id=36]

Pročitajte pravila nagradnog natječaja All inclusive Hartera!

Komentari