Pravila nagradnog natječaja „All inclusive Hartera“

151

Članak 1. Priređivač nagradnog natječaja pod nazivom „All inclusive Hartera“ je Marketinška agencija Libra iz Rijeke, Veslarska 8, OIB 13704434974. Nagradni natječaj priređuje se u cilju promidžbe priređivača, partnera i sponzora.

Članak 2. Nagradni natječaj održava se na web stranicama www.teklic.hr u razdoblju od 06.7.2012. do 16.7.2012., a nagradni natječaj završava točno u 9:00h.

Članak 3. Pravo sudjelovanja imaju svi državljani Republike Hrvatske, koji nemaju prebivalište u Primorsko goranskoj županiji, a koji u definiranom roku pošalju  komentar zašto baš oni trebaju osvojiti nagradu All inclusive Hartera  putem on line obrasca na stranici www.teklic.hr.

Članak 4. Svaki sudionik nagradnog natječaja može samo jednom sudjelovati u nagradnom natječaju.

Članak 5. Nagradni natječaj ima samo jednog dobitnika, koji osvaja „All inclusive Hartera“ paket , a koji se sastoji od sljedećih stavki:
– 2 festivalske ulaznice za Harteru
– 2 noćenja za dvije osobe u Omladinskom hostelu Rijeka
– Poklon bon u vrijednosti od 600,00 kn u restoranu Gric&Guc
– glazbeni poklon paket Dallas Music Shop-a
– 2 ulaznice za razgledavanje Rijeke Turističkim busom koji je oslikao Vojo Radoičić

Članak 6. Dobitnik je osoba koja  pošalje najkreativniji odgovor zašto želi posjetiti Rijeku i osvojiti nagradu All inclusive Hartera prema mišljenju komisije. Dobitnik će biti objavljen na www.teklic.hr 16.7.2012. u 16h te obaviješten putem telefona i maila u roku od 1 dana.

Najzanimljivije odgovore izabrati će Komisija od 3 člana:
1. Emira Brkić (Predstavnik priređivača nagradne igre, Libra d.o.o.)
2. Vanja Pletikosa (Predstavnik portala www.teklic.hr )
3.Ivana Smiljanić (Nepristrani član komisije, mag.iur.)

Članak 7. Dobitnici će nagradni voucher dobiti putem e-mail pošte prijavljene u on line obrascu na adresi www.teklic.hr te će u predviđenom terminu moći iskoristiti nagradu (od 20.7.-22.7.).

Dobitnici moraju na kontakt mail adresu priređivača potvrditi primitak nagrade i dolazak u terminima određenim ovim pravilima.

Zbog objektivnih razloga nagradu je moguće prenijeti na nekog od članova obitelji ili prijatelja, no nagrada nije odgodiva, tj. ukoliko dobitnik ne iskoristi nagradu u predviđenom terminu osvojena nagrada propada.

Članak 8. U slučaju da se u nagradni natječaj ne uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri uključeno sudionika, s time da će se nagrade dijeliti od tržišno vrednijih prema manje tržišno vrijednim.

Članak 9. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 10. Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni.

Članak 11. Sudionik koji sudjeluje u nagradnom natječaju prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila. Pravila počinju vrijediti nakon što budu objavljena na web stranici www.teklic.hr.

Članak 12. U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Rijeci.

Komentari