Opatija slavi 170 godina turizma uz Gibonnija, 2CELLOS i Kool & the Gang!

226

opatija gibonni
Lokacija je bila vrlo prigodna pošto se upravo izgradnja Ville Angioline 1844. godine smatra početkom turizma u Opatiji, ali i čitavoj Hrvatskoj. Obljetnica će se obilježavati čitave godine te je pripremljen bogat i raznolik program koji će se vrlo vjerojatno dodatno nadopunjavati.

Kroz 170 godina Opatijom su prošle brojne slavne ličnosti, a jedna od njih danas je došla podržati njihovu veliku obljetnicu.

Poznati splitski pjevač i kantautor Gibonni česti je opatijski gost, a upravo je on postao posebni ambasador proslave njihove obljetnice. Naime, Gibonni će na svojim nastupima i putovanjima svijetom promovirati Opatiju kao izvrsnu turističku destinaciju.

„Puno me emocija veže za Opatiju. Ovdje sam održao prvi veliki koncert na otvorenom za Silvestrovo, održao promociju albuma Mirakul, pripremao zadnja 2 albuma i snimio spot. Ovdje su mi dobre energije, ljudi su otvorena srca i osjećam da ovdje mogu raditi.“, rekao je Gibonni te dodao kako je naš temeljni kotač turizam kojem će pokušati u inozemstvu što više pomoći.

[nggallery id=215]

Gibonni uskoro kreće na turneju u 8 europskih gradova za koju već postoje planovi. Na svakom od osam koncerata Gibonni će pokloniti jednom paru romantični vikend u Opatiji baš u vrijeme kada on tamo bude održao koncert. Gibonni je zbog svojih velikih doprinosa upisan u Zlatnu knjigu opatijskih gostiju.

Menu 170 godina turizma u Opatiji:
5.6. – 2Cellos
28.6 – Festival vatrometa
5.7. Život je lijep, Noa
19.7. Opatija – carski grad
20.7.Retropatija
21.7. Kool & the Gang
22.7. Gala baletna večer – najveće svjetske zvijezde baleta
26.7. Perpetuum Jazzile
30.7. New York Voices
14.8. Marko Tolja
30.8. Gibonni i gosti

Komentari