Nutellino

804

Povratak u realnost i svakodnevnicu… a neeeee… ja bi još malo živjela kao u bajci. Eto, vratila sam se sa susjednih planina da s vama podijelim sve čari i blagodati. I dok bi sada mogla pričati samo o dobrim i lijepim stvarima jer nekolicine onih manje lijepih se više ni ne sjećam… potisnute su oduševljenjem, neću vam trljati sol na ranu nego ću se odmah baciti na posao. Prošlog tjedna krenula sam sa zadatkom da se vratim sa nekim novim neistraženim napitkom, i pogađate – mission complete – evo me!

Naime, kako po svim skijalištima, tako i po ovom (neću precizirati da ne ispadne da reklamiram) na svakom početku/kraju staze stoji kućica sa glasnom muzikom, primamljivim mirisima, brdom ljudi i pozivom koji jednostavno ne možeš odbiti Od svih tradicionalnih recepata, o kojima sam već pisala, ili ću pisati, ovaj mi se činio nekako najbolji da zasladimo početak novog radnog tjedna, naime naziv napitka nosi ime Nutellino.

Vjerujem da sam već zbog naziva većini čokoljubaca uspjela na sekundu odvući pažnju (što mi je i bio cilj), ali kada isprobate ovaj napitak, nećete niti sekunde požaliti što ste se uhvatili čitanja današnje teme.

Ovaj napitak ne može biti jednostavniji za pripremu, ali zato će vaši nepci biti i više nego oduševljeni. Naime, za pripremu Vam je potrebno:

Nutella
Kava (espresso)
Šlag
Usitnjeni lješnjaci

Način pripreme je sljedeći: unutarnji dio čaše/šalice namažete s nutellom, ulijete kavu, na to stavite šlag, posipate usitnjenim lješnjacima i putovanje po slatkim stazama Nutellina može početi. Lako da lakše ne može

Ja se hvatam dalje posla, treba rješiti sve zaostatke, a Vama želim ugodan rani tjedan zaslađen ovim idealnim napitkom.

Za Udrugu konobara i barmena HrvatskeIvana Fatur

Komentari