Nikad popularniji kvartovski dućani Brodokomerca napunili police uskršnjom ponudom

360
Foto/Teklić.hr

Ritual kupovanja u manjim dućanima, uz promptnu i ljubaznu uslugu, bez onoga „hoće li moje oči ugledati prodavačicu“ ne bi li saznala gdje su premjestili ulje, budi ugodne uspomene. I vraća onaj poseban osjećaj koji nas prati od djetinjstva, od prvih odlazaka u trgovinu kada bi nam mama dala upute što kupiti, a mi važno krenuli obaviti zadatak.

U vrijeme pandemije koronavirusa odlazak u kvartovske dućane
predstavlja pravo olakšanje, i ponavljam, pruža osjećaj da si dobrodošao kupac, prodavačice postaju ljubazni savjetnici, a cijene su tako prihvatljive da za nekih par kuna razlike na ukupnom računu dobivaš puno više.

Trgovine riječke tvrtke  Brodokomerc Nova, koja gotovo u svakom kvartu ima svoje dućane, nude upravo sve ono što nam treba. Uoči Uskršnjih blagdana, uz standardnu ponudu kvalitetnih dobavljača, svoje je police napunila uskršnjom ponudom kojoj je teško odoljeti.
Već su njihovi izlozi „prozor“ u svijet onoga što vas očekuje na policama, pa vam se u prolazu smiješe čokoladna jaja svih veličina, od onih guliverskih dimenzija, do malih „stolnih“, kojima ćete dekorirati vaše plitice i više puta dnevno zasladiti nepce.

brodokomerc1
Foto/Teklić.hr

Uz njih, tu su i ručno rađene PIK-ove pince, fini talijanski uskršnji panetoni, brojni veseli čokoladni zečići od kojih srce zaigra optimizmom.

brodokomerc3
Foto/Teklić.hr

U ponudi je i veliki izbor kuhanih šunki, finih namaza, francuske salate, raznih sireva, jaja i svega onoga što samo poželjeti možete za svoju Uskršnju trpezu.

Posebna priča su vrijedne prodavačice Brodokomerca. Uvijek ljubazne, nasmijane, spremne dati savjet kupcima, bilo da se radi o najpovoljnijim cijenama ili o najposebnijim, novo pristiglim  delicijama. U Brodokomercovim trgovinama kupujemo zbog
kvalitete ponuđenih proizvoda, najpovoljnijih cijena, ali i želje da opstane dobar, dugovječan brend kultnih riječkih trgovina i marketa.
Uživajte u slaganju svoje uskršnje košarice, kupujete u svom kvartovskom dućanu i čuvajte sebe, svoje i sve oko sebe, jer takva su vremena.

Komentari