Još samo dva tjedna do Seasplash festivala

106

Seasplash festival jedan je od najdugovječnijih, ali i najdugovječnijih hrvatskih festivala, koji na magičnoj lokaciji štinjanske tvrđave Punta Christo pored Pule pruža nezaboravno iskustvo bogatim sadržajem: 4 dana glazbe na 5 pozornica, dnevni program na plaži, kampiranje, kulturni i sportski program, radionice, bazar, chill out zona…

Seasplash festival dovodi najbolje izvođače iz regije i poznata gostujuća imena sa svih strana svijeta, predstavljajući cjelokupnu bass glazbu i kulturu. Podiji su živopisni, a pleše se na dub, reggae, ska, dubstep, hip hop, world music, ali i raznovrsnu elektronsku glazbu. Pozornice i kamp okruženi su prekrasnim plažama, a pogled puca na pulski zaljev i Nacionalni park Brijuni.

Ove je godine festival na rasporedu od 16. do 19. srpnja

Šarolikom dosadašnjem lineupu dodani su Chami Cool & La Fama Jam, dugogodisnji busker iz Barcelone i blizak prijatelj Manu Chaoa, splitski gangsta rap crew Kiša Metaka iz Splita te pionir grčke underground scene i član Kings Hi Fi crewa, Dj i producent FLeCK s preko 40 izdanja.

Poznat je i raspored svirki na glavnoj pozornici festivala, na kojoj će pozitivan ritam kroz 4 dana širiti eminentna regionalna i međunarodna imena reggae, dub, ska, electro, jazz, funk, rap i srodnih pravaca.

seasplash

Četvrtak 16.7.
New York Ska-Jazz Ensemble
Jah Free
Chami Cool & La Fama Jam
Zeytin

Petak 17.7.
Inner Circle
Nucleus Roots
Superhiks
Siti Hlapci

Subota 18.7.
IPHAZE
Hornsman Coyote & Soulcraft
ST!llness
Kiša Metaka

Nedjelja 19.7.
Elemental
The Natural Dub Cluster
Sassja
ABOP

Talentirani filmaš David Tešić složio je novi najavni video

Seasplash uvijek brine o svojim posjetiteljima i njihovim financijskim mogućnostima. Ove godine uvedeni su grupni popusti prilikom kupnje ulaznica. Znači, kupiš 4 i dobiješ 5! Besplatan upad za nekog od ekipe tko nije bio dobar u školi ove godine. Ova ponuda vrijedi za sve vrste ulaznica – festivalske, vikend i jednodnevne. Sve se one mogu naći online ili na nekom od prodajnih mjesta sustava Entrio. Festivalske ulaznice, kao i uvijek do sada, uključuju mogućnost besplatnog kampiranja sa vlastitom opremom.

Komentari