Dan Otvorene Probe na lukobranu

Udruga Ri Rock poziva na zanimljiv i do sad neviđen događaj, pravu pravcatu probu bendova na riječkom lukobranu 10. svibnja.

148

“Dan Otvorene Probe” će u opuštenoj atmosferi uveličati razni bendovi i korisnici prostorija Udruge Ri Rock te održati probe no ovog puta otvorene za cijelu javnost i to tokom cijelog dana od 11h do 23h navečer.

Naime Lučka Uprava Rijeka je ponudila Udruzi Ri Rock uređen i klimatiziran kontejner sa strujnim priključkom. Udruga Ri Rock opremila ga je opremom te namjenila prvenstveno za probe i vježbanje polaznicima besplatnih radionica za mlade. Radni naziv prostora je “Glazbeni Kontejner”.

Povodom ovog stvarno veselog događaja probu će održati bendovi:
– 11:00 – Keops
– 12:00 – Tvoja Stara
– 13:00 – Silk Milk
– 14:00 – Obrazovni Program
– 15:00 – Mutilated Evilution
– 16:00 – The Truth About Forever
– 17:00 – Uma Thurman
– 17:30 – GreeNmill
– 18:00 – Krešo i Kisele Kiše
– 19:00 – Officer Down
– 20:00 – Sunshine Madness
– 21:00 – CestaRi

Želite pomoći? Evo kako:

Ispred bendova će biti postavljen šešir za donacije koje će biti iskorištene za kupnju kablova, palica i ostale potrebne opreme za ovaj novo otvoreni “Glazbeni Kontejner”. Osim toga članovi udruge kuhat će svoju poznatu ljekovitu maneštru i zavrtit roštilj s morskim delicijama.

Upozoravamo vas da ovo nije koncert nego probe bendova. Dakle naglašavamo da su moguće neke od sljedećih neočekivanih situacija: ponavljanja iste pjesme ili odlomaka, prekidanje pjesme u pola, falšanja, grešaka i sličnih stvari koje se događaju na probama, a vrlo vjerojatno će te biti i u mogućnosti čuti pjesme koje još do sada nikad nisu javno odsvirane i koje bendovi planiraju iznijeti u javnost na nekim od svojih budućih koncerata.

Ako želite vidjeti kako izgledaju probe bendova i uz to udahnuti malo svježeg zraka te prošetati, u nedjelju 10. svibnja zaputite se na riječki lukobran i posjetite Glazbeni Kontejner.

Ri Rock / B.Ž.

Komentari