Boudoir: Damir Kedžo

127

Prvi jutarnji ritual: Svako jutro obavezno popijem čašu „kalcij Sandoza“. Zlu ne trebalo. Nisam hipohondar, osim kad su u pitanju glasnice. Svaki znak promuklosti me prestravi.
Tajna dobrog izgleda i energije: Hvala na ovome. Za izgled zbilja ne znam. Što se energije tiče, u zadnjih godinu dana sam stvarno počeo paziti na sebe. Razmišljam o svemu. Što jedem, što čitam, s kim se družim. Prije je to sve nekako bilo stihijski. Trudim se oko sebe stvoriti uvjete da budem sretan i uspijeva mi.
Kozmetički proizvod kojeg nikada ne bih upotrijebio: Bilo što s previše kemije u sebi (parabeni i sl.).
Ne mogu bez… Glazbe. Obožavam slušati mjuzu. Slušalice su mi stalno na ušima, gdje god da idem. Još kad sam u prvom osnovne dobio stari Siemensov walkman.
Mala povremena zadovoljstva: Volim otići sam u prirodu. Daleko od ljudi. Tamo slušati glazbu. Najveća inspiracija mi dolazi u takvim trenucima. Nikakvi wellnessi i masaže to ne mogu nadomjestiti.
Što uvijek nosim u torbi: iPod, mobitel, vodu, novčanik, pastile za grlo.
Najnovije otkriće: Rapska torta. Savršenstvo…
Preporuka za obaveznu lektiru: Cormac McCarthy – Cesta
Preporuka za dobru glazbu: Jamie Woon – Mirrorwriting, Bon Iver – Bon Iver, James Blake – James Blake, Lykke Li – Wounded Rhymes…
Najdraže mjesto na svijetu: Oduvijek sam htio živjeti u nekom mjestašcu na sjeveru Švedske. Negdje pored jezera. Okružen šumom. A onda 3 mjeseca biti na Silbi.
Najdraži mirisi: He Wood DSQUARED²
Idealna ljepota: Ne postoji
Moj moto: „Life is not about waiting for the storm to pass, it is about learning to dance in the rain.“

foto: Marina Filipović – Marinshe

Komentari