Živozidaši Pernar i Bunjac napustili stranku: “Ovdje se radi o diktaturi…”

17

Živozidaši Ivan Pernar i Branimir Bunjac napustili su stranku.

“…izlazim iz Živog zida, kao i kolega Bunjac. Kolega Sinčić donio je konačnu odluku koja je bila i očekivana, po još jedan put stao je na stranu svoje supruge. Interes stranke, volja članstva i mišljenje javnosti nažalost mu je nebitno. Što se tiče dijaloga kojeg sada zagovara i on sam zna da ga već godinama nema i to zbog osobe čija ostavka se danas traži.“, objavio je danas, uoči zakazane tiskovne konferencije, saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar na Facebooku.

Ovdje se radi o diktaturi Vladimire Palfi“, izjavio je medijima u Saboru Ivan Pernar te najavio osnivanje nove stranke i nastavak političke borbe. “…spreman sam ići i u utrku za predsjednika države“.

Oglasio se i Sinčić, odgovor, najavljuje da će u idućih šest dana inzistirati na seriji sastanaka s kolegama na svim razinama u stranci uz poruku kako se kriza rješava dijalogom, a ne ultimatumima.

“S obzirom na veliku količinu informacija koje se u kratkom vremenu pojavljuju u medijima i na količinu emocija, kao najodgovornija osoba u stranci imam obvezu prema biračima, javnosti i članovima postupati zrelo i trezveno, kao odgovoran čovjek i odgovoran političar”, priopćio je Sinčić.

Komentari