Zašto je svijet toliko opsjednut novim slikama Brada Pitta i Jennifer Aniston?

50

Nitko se vjerojatno neće sjećati ničega iz ovogodišnje sezone filmskih nagrada. Pobjednički filmovi izblijedit će iz sjećanja, poput mnogih prije njih. Pobjednički glumci postat će tema za pub kviz u narednih pola desetljeća. Nitko se neće sjetiti ničega, s izuzetkom fotografija Brada Pitta i Jennifer Aniston.

Fotografija je snimljena na dodjeli nagrada Screen Actors Guild u nedjelju. Njih dvoje, nekada prvi par SAD-a, izgledaju oduševljeno što se ponovno vide. Oni su u šetalištu prepunom službenih stranaca, ali izgleda da su jedini ljudi u sobi.

Ako pogledamo to u kontekstu drugih fotografija snimljenih te večeri – jedna prikazuje Pitta, samog i zadivljenog, kako gleda Jennifer dok drži govor; druga fotka je uhvatila Brada kako drži Aniston za ruku dok ona odlazi. To je poput pogleda u paralelni svemir u kojem se nikada nisu razdvojili.

Tko zna kakav bi sada bio život da se Pitt i Aniston nikada nisu razdvojili. Zacijelo bismo se poštedjeli naslovnica časopisa sa “jadnom Jen”, ali možda bi se efekt njihove sreće proširio i prema van. Možda bi američko raspoloženje bilo takvo da Trump nikad ne bi stupio na dužnost. Možda se Brexit ne bi dogodio. Možda je u ovom svemiru David Bowie još uvijek živ. Nikad nećemo znati.

Ono što ovaj susret čini još šarmantnijim je to što su i Pitt i Aniston osvojili SAG nagrade: Pitt za svoju ulogu u Once Upon a Time in Hollywood, Aniston za svoj rad na Morning Showu.

Društvene mreže su naravno totalno poludjele i javio se ogroman broj fanova koji navijaju da se ovo dvoje ponovno poveže u nešto više od prijateljstva (koje navodno održavaju cijelo vrijeme).

View this post on Instagram

Would you like to see Jen and Brad back together?

A post shared by World Prettiest Womens (@worldprettiestwomenss) on

Guys I’m so confused I should hate Brad for doing Jen wrong (close kami ?!!) but they were my favorite couple so IDK ❤️💔🤷‍♀️🥰🥺

Objavljuje Nina MorteraPonedjeljak, 20. siječnja 2020.

Komentari