Rijeka staje na kraj ovisnostima – besplatna anonimna savjetovanja otvorena su za sve, posebice mlade

10

S ovisnostima se bore ljudi diljem svijeta, a u zamku se najčešće love mladi ljudi. U Zagrebu je nedavno 76 roditelja otkrilo drogu među stvarima svoje djece, a isto je i u svijetu, gdje se ulice pretvaraju u tržište droge. O svemu tome pisali smo u članku.

Svoju ovisnost nije lako priznati zbog straha od osude, odbacivanja i ogovaranja. No svaki ovisnik potrebuje pomoć, samo je ne zna gdje potražiti.

Iz tog razloga Klub mladih Rijeka organizira anonimna i besplatna savjetovanja s psihoterapeutkinjom Tamarom Zaninović Šošić. Za one koji se bore s ovisnostima o alkoholu, drogi, kocki, narkoticima ili drugim svake nedjelje otvorena su vrata Kluba mladih, odnosno prostorija SUMA-e, poviše Kluba mladih, na adresi Erazma Barčića 11/1, kroz dvorišna vrata.

Svake nedjelje od 17:00 do 18:30 sati svi se građani koji osjećaju da im je potrebna pomoć mogu pridružiti na grupnim savjetovanjima, na kojima će dobiti podršku, razumijevanje i savjet.

Za sve informacije i pitanja psihoterapeutkinja je dostupna na e-mail adresu tamara739@gmail.com.

Također se pozivaju zainteresirani psihoterapeuti, psiholozi i psihijatri da se volonterski uključe u grupna savjetovanja kako bi pomogli građanima izaći iz teške situacije.

 

Komentari