Pokrenuta peticija za ukidanje naplate na Krčkom mostu!

130

„Ista prava želim“ inicijativa je kojom se želi ukinuti naplata na Krčkom mostu. Pokretač inicijative je Marko Boras Mandić, čelnik Unije Kvarnera.

PETICIJA ZA UKIDANJE NAPLATE KRČKOG MOSTA
Lajkaj, sheraj,podrži, potpiši!

Dragi svi, došlo je vrijeme da se zajedno okupimo u “Inicijativu za ukidanje naplate na Krčkom mostu – Ista prava želim!” i da se konačno izborimo za istu razinu prava koju imaju svi ostali građani diljem Republike Hrvatske.

Unija Kvarnera i ja osobno pokrenuli smo inicijativu 2017. godine koju su podržale sve političke stranke u Primorsko-goranskoj županiji te kojoj su se pridružili brojni građani, bajkeri, ugostitelji… svi.

Sada je došlo vrijeme da još jednom snažno i zajednički uputimo zahtjev prema nadležnim tijelima i da se zajedno izborimo za ukidanje protuustavne i diskriminirajuće naplate mostarine na Krčkom mostu.

Pozivam Primorce, Riječane, Bodule, otočane, ugostitelje, goste iz Zagreba, Varaždina, Slavonije, Karlovca, prijatelje Slovence, Gorane, turističke djelatnike, iznajmljivače, bajkere, izletnike, i sve ostale da lajkaju i sheraju ovu objavu te tako potpišu peticiju za UKIDANJE NAPLATE MOSTARINE NA KRČKOM MOSTU

ISTA PRAVA ŽELIM!

Hvala svima na iskazanoj podršci do sada i ajmo to zajedničkim snagama odraditi do kraja

Marko Boras Mandić”, objavljeno je u Facebook grupi “Ista prava želim” te je upućen poziv na potpisivanje online peticije https://www.peticija24.com/ista_prava_zelim za ukidanje naplate mostarine preko Krčkog mosta.

PETICIJA ZA UKIDANJE NAPLATE KRČKOG MOSTA 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷Lajkaj, sheraj,podrži, potpiši!Dragi svi, došlo je vrijeme da se…

Objavljuje Ista prava želimNedjelja, 9. veljače 2020.

Komentari