Pjevačica Adele sada je gotovo neprepoznatljiva

105

Adele Laurie Blue Adkins, skraćeno Adele, svjetski je poznata pjevačica, tekstopisac te glazbenica koja iz sebe ima niz nagrada i priznanja. Dobitnica je deset Grammy nagrada, četiri Brit Awards, četiri American Music Awards, dobitnica je i Zlatnog Globusa, a i prestižne nagrade Oscar. Ovih dana mediji ipak ne pišu o njenoj glazbi već o njenoj transformaciji.

Pjevačica je naime u vrlo kratkom roku uspjela smršaviti 45 kila! Da, dobro ste pročitali. Odluku da želi smršaviti donijela je prvotno radi zdravlja i svoga sina, a čitajući dalje saznajte i kako joj je to pošlo za rukom…

Rezultat je to stroge prehrane i intenzivnog treninga. Adele je unajmila privatnog trenera s kojim marljivo vježba triput tjedno, a trening je većinski kardio i kružni. Što se prehrane tiče, pjevačica je na tzv. Sirtfood dijeti. Ta dijeta potiče nastajanje sirtuina koji se nalazi u zelenome čaju, crnoj kavi, crvenome vinu, tamnoj čokoladi, orasima te borovnicama. Sirtfood dijeta idealna je za kontroliranje metabolizma kao i poticanje sagorijevanja kalorija. Ono što je posebno slatko za čuti jest da ova dijeta ne isključuje čokoladu i crveno vina što je definitivno veliki plus!

Komentari