Madona otkazala koncerte zbog nepodnošljivih bolova

18

Poznata američka kantautorica Madonna nastupala je u sklopu svoj Madame X turneje. No istu su izgleda prekinuli veliki bolovi. Kraljica popa je prisiljena otkazati tri datuma turneje u Bostonu na savjet liječnika. Na društvenim je medijima podijelila sa svojim obožavateljima svoje zdravstvene probleme.

Madonna je kao i inače, za novu turneju pripremila nevjerojatne performanse, no fizički napor je uzeo svoj danak i na zdravlje pjevačice. Sada je u velikoj boli i liječnici su joj savjetovali odmor. Dakle, neke od planiranih nastupa će morati otkazati. Na definitivno razočaranje svojih fanova.
Madonna sada ima 61 godinu. Turneja sigurno utječe na nju fizički. Dan ranije je na svom Instagramu objavila fotografiju sebe kako se kupa u svojoj uobičajenoj kupki s ledom. Kaže da joj pomaže u prevladavanju višestrukih ozljeda i ublažava napor.

Madona je bila u Bostonu kada ju je pogodilo loše zdravlje. Ovaj put je za ovu turneju odabrala manje kazališne dvorane, a ne ogromne spektakularne arene. Njezin sljedeći nastup je 7. prosinca 2019. u Philadelphiji. Još bi trebala tri koncerta održati u Philadelphiji prije nego što se preseli u Miami, gdje će biti održano sedam koncerata.

Komentari