Humanitarna svirka za Lennya u River pubu

15

Riječanin, glazbenik Lenart Dimitrijević – Lenny od jeseni 2018. boluje od karcinoma debelog crijeva. S obzirom na iscrpljene mogućnosti liječenja ove zloćudne bolesti u Hrvatskoj, Lenny se od ožujka 2019. godine liječi i u bolnici Acibadem u Istanbulu, a dosadašnje terapije dale su i daju obećavajuće rezultate. Kao dio kontinuirane akcije prikupljanja sredstva neophodnih za sufinanciranje nastavka Lennyevog liječenja u Istanbulu, jedinog koje mu trenutno pruža šanse za ozdravljenje, pozivamo vas da mu pomognete, u skladu s vašim mogućnostima…

Lenny je uvijek vedar, optimističan, spreman pomoći, pravi gospodin, između ostalog i glazbenik. Okupila se ekipa bendova glazbenog smjera iz kojeg je iLenny  potekao kao gitarist metala.

Ta ekipa pomaže onako kako najbolje znaju, svirkom u subotu 22.veljče u 21,30 sati u River Pubu – Maškaranim metal Partyem. Donirati možete na samoj svirci ili uplatom na Lennyev račun. Svi ste pozvani učiniti dobro djelo i pri tome i uživati u odličnoj LIVE glazbi!

Podaci za uplatu: Lenart Dimitrijević
IBAN: HR2924020063205435510
Poziv na broj: 00 01-20 uz naznaku – Za liječenje

Nastupaju EPICENTAR, ZENOTH i LIONMANE!

Komentari