Električni automobil švedskog startupa ”Tesla for megacities” već sada ima 50 milijuna eura vrijedne rezervacije

Ovo je prilika svima onima koji već imaju veći automobil da investiraju i u manji, koji će se višestruko isplatiti

115

Električni automobili pravi su hit trenutno na tržištu, zarada osnovana na njima cvjeta ko nikad, a rađa se i sve više novih tvrtki koji proizvode posebne verzije takvih vozila. I maleni startup iz Švedske formirao je vlastitu tržišnu nišu. Stvorila je mali električni automobil kako bi zadovoljila eksploziju interesa u narednom desetljeću.

Samo nekoliko mjeseci nakon što je prvi model bio dostupan za rezervacije, putem švedskog distributera Meadiamarkt, više od 3.000 ljudi ostalo je na čekanju za ovaj elegantni dvosjed.

Ukupna vrijednost ostvarenih rezervacija tako se popela do vrtoglavih 50 milijuna eura. Glavni direktor marketinga u SAD-u naglasio je kako je ovo važan korak za novu tvrtku te da sada ubrzano rade na ostvarivanju razvojnih i proizvodnih partnera kako bi dovršili opskrbni potencijal.

Primjerak jednog vozila Uniti one, predstavljen je u prosincu 2017. godine i vrijedi 15.000 eura. Karakteriziraju ga sportske značajke i veliki zaslon poput tableta te je savršen za vožnju gradom te emitira 75 posto manje ugljičnog dioksida tijekom životnog ciklusa od mnogih današnjih električnih vozila.

Pogledajte promotivni video: teamuniti

Ovo je prilika svima onima koji već imaju veći automobil da investiraju i u manji, koji će se višestruko isplatiti.

Komentari