Chris Brown iz sigurnosnih razloga nastupio u klubu umjesto na plaži

  251

  Američka r’n’b zvijezda Chris Brown ipak je u četvrtak održao najavljeni koncert na Zrću, ali ne na impozantnoj pozornici, koja je u povodu njegovog nastupa izgrađena na paškoj plaži, već u klubu Aquarius. Tako je američka zvijezda nastupila ispred 4 tisuća ljudi, umjesto najavljivanih 15 tisuća, kako je prvotno bilo zamišljeno.

  chris brown aquarius 2

  Naime, kada se približilo vrijeme nastupa, ojačala je bura pa je u konačnici, nakon jedne odgode, odlučeno otkazati koncert. Dogovor je postignut i sve je prebačeno u najveći klub na plaži Zrće, Aquarius. Na Instagramu je sam Chris objavio kako su bili spremni razvaliti unatoč buri, no organizatori nisu htjeli riskirati.

  chris brown aquarius 3

  Koncert je u klubu trajao nešto manje od sat vremena, a atmosfera je, barem za one koji su uspjeli ući, bila fantastična. Oni drugi, koji su doputovali i iz vrlo udaljenih lokacija i platili ulaznicu (neki čak i skuplju VIP), a nisu uspjeli ući, zasuli su Facebook Fresh Island festivala negativnim komentarima, tražeći povrat novca. Obzirom da se povrat obično vrši kod potpunog otkazivanja koncerata, upitno je hoće li povrata ovdje doći.

  chris brown aquarius 5

  chris brown aquarius 6

  Komentari