11. Rijeka psihologije započinje u ponedjeljak!

221
psihologija

U ponedjeljak, 14. veljače 2022. godine, u 18.00 sati, održat će se online otvorenje ovogodišnje manifestacije Rijeka psihologije.

11. Rijeka psihologije održava će se u tjednu od 14. do 20. veljače 2022. godine, u sklopu obilježavanja 15. Tjedna psihologije. Programom je predviđen oko 70 zanimljivih besplatnih predavanja, radionica, okruglih stolova i drugih aktivnosti koje se provode s ciljem popularizacije psihologije. Cjelokupni program manifestacije dostupan je na OVOJ POVEZNICI.

Službeno otvorenje Rijeke psihologije održat će se u ponedjeljak, 14. veljače, 2022. godine u 18.00 sati, na Zoom platformi, a prisutne će pozdraviti i zamjenica gradonačelnika Rijeke Sandra Krpan.

Nakon otvorenja uslijedit će predavanje „Kako su se nastavnici nosili s izazovima nastave na daljinu tijekom pandemije?“ dr. sc. Barbare Rončević Zubković s Odsjeka za psihologiju Filozofskoga fakulteta u Rijeci.

Humanitarna akcija koja se i ove godine odvija u sklopu Rijeke psihologije, usmjerena je potrebama Dječjeg vrtića Sušak odnosno opremanju odgojno-obrazovne skupine koju pohađaju djeca s intelektualnim teškoćama.
Sredstva će se prikupljati isključivo putem uplata na žiro-račun, a sve podatke kao i barkod za uplatu možete pronaći na OVOJ POVEZNICI.

Organizatori Rijeke psihologije 2022. godine su Sveučilišni savjetovališni centar Sveučilišta u Rijeci, Odsjek za psihologiju Filozofskoga fakulteta u Rijeci, Grad Rijeka, Udruženje studenata psihologije „Psirius“, Ri psi Alumni klub, Društvo psihologa Primorsko-goranske županije, SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava.

L.B.

Komentari