U prometnim nesrećama kod Velih Muna i u Rijeci teško ozlijeđene četiri osobe

94
policija

Na području Matulja i Rijeke jučer su se dogodile dvije prometne nesreće u kojima su teško ozlijeđene tri osobe. Nesreća u kojoj su teško ozlijeđene tri osobe dogodila se oko 19 sati na ŽC 5012 kod Velih Muna.
Četrdesetjednogodišnji vozač osobnog vozila marke Renault, riječkih registracijskih oznaka, krećući se u smjeru Žejana zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio je nadzor nad vozilom, sletio izvan kolnika i zaustavio se na suprotnoj strani kolnika. Uz vozača u nesreći su ozlijeđene 44-godišnja i maloljetna putnica u vozilu pa su prevezeni u KBC Rijeka gdje su im svima utvrđene teške ozljede.

Na Zametu u Rijeci,, oko 22.10 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 20-godišnji vozač mopeda marke Gillera. Prilikom polukružnog okretanja u ulici Ivana Ćikovića Belog, osobno vozilo marke BMW, riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 46-godišnji hrvatski državljanin, udarilo je u moped koji se s vozačem srušio na kolnik. Mopedist je također prevezen u KBC Rijeka radi pružanja medicinske pomoći.

Komentari